Velkommen til Middelfart Stresscoach

 

 

Jeg er uddannet stresscoach af en af Danmarks førende stresscoaches, hvorfor du trygt kan henvende dig til mig. Det er vigtigt at få hjælp af en, der har de rette kompetencer til at hjælpe stressede mennesker.

Jeg har taget stresscoachuddannelsen med Bjarne Toftegård som underviser. Ved firmaet Forebyg stress – www.forebygstress.dk.

 

Jeg er desuden uddannet sygeplejerske, Master i Klinisk sygepleje med personalejuridisk og organisationsantropologisk overbygning og har gennem flere år arbejdet i den akutte psykiatri ved flere psykiatriske skadestuer i Danmark og Grønland.

 

Jeg har arbejdet som sygeplejerske i det offentlige sundhedsvæsen og har desuden flere års erfaringsom leder i både det offentlige sundhedsvæsen og i den private sektor. Derfor kvalificeres min stresscoaching også i forhold til medarbejdere i det offentlige sundhedsvæsen og desuden ledere på alle niveauer i både det offentlige og i den private sektor.

 

Jeg er instruktørtræner og instruktør i fysisk og psykisk førstehjælp ved både Røde Kors i Danmark og Grønland. I den forbindelse har jeg udviklet og afholder jeg hvert år, i samarbejde med Røde Kors Grønland, et 24 timers kursus i psykisk førstehjælp og medmenneskelig støtte. Kurset bibringer kursisterne et udvidet indblik i traumatiske- og udviklingskrise reaktioner og hvorledes vi som medmennesker og fagprofessionelle (psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker m.v.) hjælper og støtter medmennesker i krise, sorg og stress.

 

Jeg kan desuden tilbyde akupunktur behandling for smerter og spændinger i forbindelse med stress eller lignende.

 

Hvad tilbyder jeg:

 

Få hjælp af en stresscoach:

 

Stresscoaching er en effektiv form for hjælp til både at afhjælpe stress og til at forebygge stress. Du kan for eksempel få hjælp til at få mere fysisk og psykisk overskud, til at finde og tackle stressårsager, til at få en god hverdag og til at få et velfungerende liv. En stresscoaching er et forløb, hvor hver samtale varer omkring en time. Et samlet stresscoach forløb forløber i gennemsnit over 7 samtaler. Samtalerne kan foregå via face to face, telefon eller skype.

 

Samtaleforløbene koster kr. 500 pr. samtale, ved samtidig medlemskab af www.rodekors.dk og Kalallit Røde Korsiat www.krk.gl , ydes en rabat på 20 %.

 

Foredrag:

 

  • Hvordan kan jeg forebygge stress?

  • Hvordan kan organisationen forebygge stress? Individuel og i organisationer

 

 

Kontakt mig for nærmere aftale 😊

 

Olav Øfverlind Pedersen